CV

Jannie Asbahr Petersen
Bakkekammen 74
3600 Frederikssund
Mobil: 20 37 18 16
Mail: jannie.asbahr@gmail.com

  • Jeg tænker i digitale kommunikationsflows med fokus på konvertering, jeg overvåger site-performance og implementerer løbende ændringer på baggrund af indsigter.
  • Er datadrevet og finder det interessant at dykke ned i data og analysere samt initiere forbedringer, hvor det er nødvendigt.
  • Optimerer trafikdrivende aktiviteter i forhold til Google Ads, SEO, og E-mail marketing for at levere trafik og indtægtsvækst.
  • Er både kritisk såvel som pragmatisk, når det handler om at levere løsninger.


Joberfaring
2018 – 2020 (nu): Digital marketingansvarlig hos VELUX Nordic. Sitecore, Hubspot, Powerpoint, Excel, Photoshop, Indesign, Google Ads, Google Analytics, SEO og SEM.
2012 – 2018: Webkoordinator hos VELUX Danmark. Sitecore, Hubspot, Powerpoint, Excel, Photoshop, Indesign, Google Ads, Google Analytics, SEO og SEM.
2010 – 2011: Freelance grafiker i JaPe grafisk
2006 – 2009: Webkoordinator/grafiker hos Cultivator A/S
2001 – 2005: Ferrosan A/S Design Manager i in-house reklameafdeling og daglig leder for 4 grafikere
2005 – 2006: Datagraf A/S Produktionsleder for 20 grafikere.
2000: Club La Santa, Lanzarote, de kanariske øer. I hele år 2000 var jeg ansat som grafiker/webdesigner i marketingafdelingen.
1995 – 2000: Falck A/S (tidligere Falcks Redningskorps). marketingkoordinator / grafiker / webdesigner i marketingafdelingen.

Uddannelse
Teknisk tegner.

Sprog
Dansk og engelsk, forstår svensk og norsk og kan en smule tysk og spansk.

IT
Sitecore, Officepakken, Photoshop, Indesign og Illustrator. Sharepoint, WordPress, Apsis, Sitecore, Joomla, Dynamicweb, Hubspot, Wireframes, Axure, og WordPress. Desuden Google Ads, Google Analytics, Facebook Business Manager og LinkedIn Campaign Manager.

Personprofil
Jeg er kreativ, aktiv, nysgerrig, engageret og god til at holde mange bolde i luften. Jeg er drevet af klart definerede mål med høj grad af frihed under ansvar.

Privat
Jeg bor sammen med mand og hund tæt på naturen i et dejligt rækkehus i Frederikssund.
Jeg holder af at læse skønlitteratur og biografier og af at tegne og male. Lidt løb bliver det også til, og så nyder vi vores sommerhus på Bornholm. Er i min fritid
regnskabs- og marketingansvarlig for web og SoMefrederikssund-laserterapi.dk.

%d bloggers like this: